vrijdag 22 oktober 2010

2 jaar

Vandaag is alweer 2 jaar geleden dat Maya geboren is. Natuurlijk moet dit gevierd worden, ondanks Ben en ik allebei moesten werken en de meiden dus naar Kinderdagverblijf zijn geweest. Hier hebben ze het overigens ook gevierd, Maya had een Kinder-ijstaart meegenomen om uit te delen en Indy, die vandaag trouwens voor het eerst voor een paar uurtjes naar de kleuterschool was geweest, werd uit haar klas gehaald en mocht ook mee zingen en taart eten! Leuk altijd hoe ze de broertjes en zusjes bij zulke dingen betrekken bij het centre.





Natuurlijk konden ze niet wachten en moest er al gesnoept worden!



2 jaar alweer..............!





Hollandse klompjes gekregen van Nol, alias Opa Motor, en Caroline



even dansje maken op de klompjes, ja.. ze zitten goed!



Kadootjes uitpakken van Neef Sam en Nicht Mara, Ome Rob en tante Monique



Mooie partydress van Ome Joris en Tante Yvette (met matching armbandje + ketting)


Indy vond het wel heel lang duren hoor, dat uitpakken maar ze heeft zich nog prima weten in te houden. 1 kadootje heeft ze opengemaakt dus het is nog netjes van d'r!



Mooi topje van Sam en Mara gekregen, helemaal blij mee. Maya vind (net als Indy overigens) blauw ook eruggg mooi ;-)



WOWWW, wat een mega kado! Een black + white bord van Theo en Imelda, alias Opa en Oma vogel.



Morgen mee spelen..............



Maya's eerste poppenhuis van pappa en mamma gekregen. Maya en Indy speelde er al meteen samen heel fijn mee. Indy verteld Maya al echt wat ze moet doen en hoe de poppetjes de trap opmoeten etc. Kei schattig om te zien!




Maya is wel 1 uur bezig geweest met het (proberen) op te blazen van een ballon, maar verder dan de eerste blaas kwam ze niet. Heel dat ding was ondergezeverd!!! Lekker hoor!!!



Vriend Willian en zijn vrouw Sanne waren voor de tweede keer in Australie op bezoek en bleven vandaag eten bij ons, dus allemaal een feestmuts op!



Heel hard geblazen met heeeeeeeeeeel veel consumptie!!!!!!!



Wat een drukke maar gezellige dag heeft Maya gehad, ze viel meteen inslaap en zoals je kan zien heerlijk ontspannen......................

Iedereen bedankt voor de kado's, de kaarten, emails en belletjes. Fijn dat mensen aan onze schatten denken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten